Πολίτικη Κουζίνα Αλίντα Κανάκη
Πολίτικη κουζίνα,συνταγές,μαγειρική,γλυκά
Κατηγορίες
(Μετακίνηση σε …)
Αρχική σελίδα
πολίτικη κουζίνα
κρεατικά
Κιμάδες
πίτες
ογκρατέν-σουφλέ
κοτόπουλο
Αρτοσκευάσματα
ζυμαρικά
σαλάτες
γλυκά ψυγείου - κεράσματα
γλυκά με σιρόπι
κουραμπιέδες -μπισκότα
διάφορα
Ορεκτικά-μεζέδες
Xριστούγεννα -Πρωτοχρονιά
ψάρια-θαλασσινά
σούπες
Πασχαλινές Συνταγές - Εορταστικά
όσπρια
Σαρακοστιανά
λαδερά-νηστίσιμα - βίγκαν
Υγεία-διατροφή
κέικ
ζώδια και γαστρονομία
γλυκά κουταλιού - μαρμελάδες
Τούρτες
Σάλτσες & Μαρινάδες
Λαχανικά
Ρύζι - Ευ Ζήν
Εύκολες συνταγές
▼
Σάββατο 19 Μαρτίου 2022
Ψαρόσουπα Συνταγή της Αλίντα Κανάκη
›
Η ελληνική ψαρόσουπα είναι παραδοσιακό πιάτο της Ελληνικής κουζίνας, και υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού ανάλογα με τον τύπου ψαριού και...
Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022
Φωλιές Αηδονιών με σιρόπι ΙΙ Σιροπιαστό γλυκό ΙΙ Συνταγή από την Αλίντα Κανάκη
›
Παραδοσιακό Πολίτικο εντυπωσιακό σιροπιαστό γλυκό με φουντούκια και φιστίκια Αιγίνης ιδανικό κέρασμα και όχι μόνο ! Υλικά (38- 40 κομμάτ...
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022
Σελινάτο λαδερό με πορτοκάλι και ξερά βερίκοκα ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !
›
Πολύ εύκολη και γευστική συνταγή με γλυκόξινη και έξτρα αρωματική γεύση ! Υλικά 1 φλιτζάνι ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα 2 μέτρια κρεμμύδι...
Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022
Μοσχαράκι Στρογγανόφ ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη
›
Το μοσχάρι Στρ o γγανόφ ή βόειο κρέας Στρογγανόφ είναι ένα διάσημο ρωσικό πιάτο με σοταρισμένα κομμάτια από βοδινό κρέας και σερβίρετα...
Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022
Λουκούμια με καρότο εσπεριδοειδή και ξηρούς καρπούς ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη
›
Πώς να φτιάξετε πεντανόστιμα σπιτικά Λουκούμια με αρώματα και εξαιρετική εμφάνιση, το απόλυτο κέρασμα της νηστείας και όχι μόνο ! Υλικά: ...
Κυριακή 6 Μαρτίου 2022
Καλαμαράκια τηγανητά με τραγανή κρούστα II Από την Αλίντα Κανάκη
›
Συνταγή για τα καλύτερα τηγανητά καλαμαράκια που δοκιμάσατε ποτέ. Με αυτή τη συνταγή θα πετύχετε εύκολα τα πιο γευστικά τηγανητά καλαμαράκια...
Σάββατο 5 Μαρτίου 2022
Σπιτικός χαλβάς με ταχίνι αυθεντική συνταγή από την Αλίντα Κανάκη
›
Παρασκευάζεται από ταχίνι (πολτό από σησάμι), το οποίο παραδοσιακά συνδυάζεται με σιρόπι ζάχαρης ή μέλι ή πετιμέζι, ενώ στο χαλβά εμπορίου ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού