Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρέας,ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε φέτες και καβουρδίζουμε έως ότου φύγουν όλα τα νερά. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, κομμένες σε κύβους και προσθέτουμε στην κατσαρόλα με ένα μεγάλο ποτήρι ζεστό νερό, ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το κρέας να μαλακώσει. Αφήνουμε να κρυώσει, ανακατεύοντας το κρέας για να ποιεί το ζωμό του και προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια με έναν κύλινδρο . Βάζουμε το μείγμα στο κέντρο της σφολιάτας και κλείνουμε με τη μορφή φακέλου. Στρώνουμε τους φακέλους με το κεμπάπ σε λαδωμένο ταψί και περνάμε με κρόκο αυγού, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου