Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Συνταγή για Milky κοκτέιλ καφέ




Δεν είναι μυστικό ότι τα λικέρ είναι από τα αγαπημένα ποτά των γυναικών.Σερβίρεται  μετά το γεύμα ή το δείπνο για καλύτερη πέψη (σε αντίθεση με ένα απεριτίφ, το οποίο χρησιμεύει για τη βελτίωση της όρεξης). Προσφέρεται σε καθαρή μορφή, με θρυμματισμένο πάγο ή παγάκια.
Λίγα λόγια για το λικέρ που θα δούμε παρακάτω: 
Σε ψηλό ποτήρι μπορείτε να βάλετε ένα μούρο  για να διακοσμήσετε  το χείλος του ποτηριού.  Η γεύση του είναι πιο κοντά στο περίφημο λικέρ «Baileys.» Σερβίρετε με πασπαλισμένο  κακάο ή τριμμένη σοκολάτα και φράουλες. Επίσης συνδυάζεται καλά με μπανάνες ή φρουτοσαλάτα μπανάνα-φράουλα. Μην αναμιγνύετε αυτό το λικέρ με χυμούς και  αναψυκτικά .

Συστατικά:

180 γρ- Βότκα
1κουτί- Συμπυκνωμένο γάλα
400ml- Σοκολατούχο γάλα
1 φακελάκι ζάχαρη βανίλια ή πρέζα βανίλια
2 κουταλιές της σούπας στιγμιαίος καφές

Προετοιμασία:

Ξεκινήστε  προσθέτοντας το συμπυκνωμένο γάλα σε ένα δοχείο. Έπειτα προσθέστε το σοκολατούχο γάλα και στη συνέχεια την βότκα τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον καφέ. Όλα τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπλέντερ και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Διατηρείται  στο ψυγείο για δύο έως τρεις εβδομάδες.

Ένα καταπληκτικό κρεμώδες λικέρ από την Δέσποινα Δεληγιάννη και τον Αμβρόσιο

Στην υγειά σας !!!!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

http://www.zodia-astrologia-taro.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου