Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα 6 λαχανικά που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο όμορφες!

Κι όμως πετυχαίνει!



Δεν ξέρω πόσα έχετε ξοδέψει για πανάκριβες κρέμες προκειμένου να δείχνετε όμορφες. Δεν ξέρω, επίσης, αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο να καταφύγετε στα έμπειρα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού προκειμένου να διατηρήσετε το σφριγηλό σας δέρμα.
Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 6 διαφορετικά είδη λαχανικών που θα σας κάνουν πιο όμορφες. Θα δείτε ξαφνικά το δέρμα σας πιο λαμπερό, τα μάτια σας πιο φωτεινά και το σώμα σας απλά πανέμορφο.
1. Σπανάκι: Είναι πλούσιο σε ζεαξανθίνη και λουτεΐνη καροτενοειδή, ουσίες που μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο νεανικά και πιο φωτεινά. Επίσης το σίδηρο που περιέχει, είναι ένα σημαντικό μέταλλο που μπορεί να σας δώσει μια πιο υγιή όψη της επιδερμίδας.
2. Κόκκινο λάχανο: Με μεγάλες ποσότητες ιωδίου και θείου έχει θαυματουργά οφέλη καθώς δίνει στο δέρμα σας ακτινοβόλο λάμψη
3. Λαχανίδες: Οι λατρεμένες λαχανίδες δίνουν στο σώμα σας ένα υψηλό ποσοστό βιταμίνης Κ που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης και της καρδιακής νόσου. Επιπλέον, ενισχύει την λάμψη της επιδερμίδας σας.
4. Παντζάρια: Η «τροφή τηςομορφιάς» που μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων και να κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλλαγμένο από ρυτίδες. Εκτός από αυτά τα οφέλη του δέρματος, το παντζάρι βοηθά στο μεταβολισμό των λιπών και μπορείτε να ελέγξετε το βάρος σας ενώ παράλληλα ενισχύεται την ομαλή, καθαρή και απαλή εμφάνιση του δέρματός σας.
5. Μελιτζάνες: Έχουν ένα ειδικό αντι-γήραντικό συστατικό που ονομάζεται nasunin, το οποίο είναι υπεύθυνο για το βαθύ πορφυρό χρώμα της μελιτζάνας ενώ μποδίζει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρω,ν καθώς μειώνει την παροχή αίματος που απαιτούνται από αυτά τα κύτταρα για να πολλαπλασιαστούν.
6. Βασιλικός: Είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και συμβάλει στην καλή ποιότητα του δέρματος. Με τη βοήθεια της ευγενόλης ( βασικό συστατικό του βασιλικού) αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός των καρκινικών κυττάρων του τραχήλου της μήτρας προκειμένου ν αμην προκληθούν περαιτέρω ζημιές στο σώμα.
πηγή: http://www.lay-out.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου