Υλικά :
1 συσκευασία
φύλλο λαβάς (θα το βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα )
1 αυγό
70 ml γάλα
500
γραμμάρια μαλακό κίτρινο τυρί ή μοτσαρέλα ή ποντιακό τυρί γαΐς τυρί.
Προετοιμασία:
Τρίβουμε το
τυρί από την χοντρή πλευρά του τρίφτη, σε μπόλ ανακατεύουμε με το αυγό και το
γάλα. Λιπαίνουμε με φυτικό λάδι ένα ταψάκι και απλώνουμε σε αυτό 1 στρώση φύλλου. Ρίχνουμε
το υλικό και προσθέτουμε το επόμενο φύλλο. Στρώνουμε περίπου 5 φύλλα. Η τελευταία
στρώση πρέπει να τελειώνει με φύλλο, λιπαίνουμε το τελευταίο φύλλο με βούτυρο. Ψήνουμε
στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς. Είναι εύκολη και πεντανόστιμη!
Καλή όρεξη !
Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου