Υλικά:
800 gr πατάτες μικρές
2 κουταλιές
της σούπας φρέσκο βούτυρο
φρεσκοκομμένη
παρμεζάνα
θυμάρι
φρέσκο, ψιλοκομμένο
μαϊντανός
φρέσκος, ψιλοκομμένος
αλάτι χοντρό
πιπέρι
φρεσκοκομμένο
Εκτέλεση:
Πλένουμε
τις πατάτες μας πολύ καλά και τις βράζουμε με την φλούδα τους. Στραγγίζουμε,
τις σοτάρουμε με το φρέσκο βούτυρο και στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα μας,
αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τα φρεσκοκομμένα μυρωδικά μας.
Είναι
εξαιρετικό συνοδευτικό για κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα.
Δήμητρα
Παπανδρέου
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου,
με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή
άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου