Φάρσα
(γέμιση) 1
Ψήνουμε με λίγο κρασί αλάτι ,πιπέρι και ελαιόλαδο τα μανιτάρια στο φούρνο η τα περνάμε από σχάρα, τα γεμίζουμε με μια φάρσα (γέμιση )με ψιλοκομμένες πιπεριές σοτέ, ντιξέλ μανιταριών, αλάτι, πιπέρι, τριμμένα τυριά, κρέμα γάλακτος, γεμίζουμε τα μανιτάρια και τέλος πασπαλίζουμε με τυρί και γκρατινάρουμε κάτω από ζεστό φούρνο ή γκριλ, ώστε να κάνουν κρούστα στην επιφάνεια.
Για
το ντιξέλ μανιταριών: 1 συσκευασία λευκά μανιτάρια 60 γρ. βούτυρο 60 ml κρέμα
γάλακτος, πλήρης 1 κ.γ. δεντρολίβανο ή θυμάρι.
Φάρσα
(γέμιση) 2
Ετοιμάζουμε μίγμα τυριών με ψιλοκομμένα αλλαντικά και
μυρωδικά δένουμε με κρόκο αυγού γεμίζουμε τα μανιτάρια και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν τα τυριά. Σερβίρουμε
και ντεκοράρουμε ή με μυρωδικά ή ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Φάρσα
(γέμιση) 3
200 γρ. φέτα 6-7 ντομάτες λιαστές 50 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη, φυλλαράκια
θυμάρι, βασιλικό και δυόσμο, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, δένουμε με κρόκο αυγού
γεμίζουμε τα μανιτάρια και ψήνουμε μέχρι
να ροδίσουν τα τυριά. Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε ή με μυρωδικά ή ψιλοκομμένο
μαϊντανό.
Από
την βιβλιογραφία της Αλίντα Κανάκη :
Μυστικά Γαστρονομίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου