Υπέροχη μεσογειακή σάλτσα για όλα τα ψητά κρέατα σχάρας
με έντονη την γεύση της μουστάρδας και των μυρωδικών, Θυμάρι - ρίγανη κάνει
ιδανικό συνδυασμό και απογειώνει την γεύση !
Υλικά
:
5 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη (Ντιζόν)
5 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1κ.γ. θυμάρι
1κ.γ. ρίγανη
ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο ξύδι ή 1 στυμμένο λεμόνι
αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Παρασκευή
:
Ρίχνουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ ή με μιξεράκι
χειρός χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά μας.
Αλίντα Κανάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου