Υλικά ( 40-45 κομμάτια) :
300 γρ.
μαργαρίνη
4 αυγά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ (αλεσμένα)
600 γρ. καρύδια χοντραλεσμένα
4 κουταλιές σούπας κακάο
1 βανίλια
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
4 αυγά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ (αλεσμένα)
600 γρ. καρύδια χοντραλεσμένα
4 κουταλιές σούπας κακάο
1 βανίλια
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
½ φλιτζανάκι
καφέ αμαρέτο
1 ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη
700 gr κουβερτούρα (λιωμένη για επικάλυψη)
1 ποτήρι νερού ζάχαρη άχνη
700 gr κουβερτούρα (λιωμένη για επικάλυψη)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά μαζί. Κάνουμε τη ζύμη ρολό,
τυλίγουμε σε μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη, για δύο με τρείς ώρες περίπου. Όταν το βγάλουμε το κόβουμε σε
κομματάκια με πάχος περίπου 2cm. Βουτάμε
τα κομματάκια στην κουβερτούρα και τα βάζουμε σε καραμελόχαρτο η τυλίγουμε με
αλουμινόχαρτο. Τα διατηρούμε στο ψυγείο (συντήρησή).
Μια υπέροχη παραδοσιακή συνταγή σκέτη απόλαυση!!!!
Καλή όρεξη !!!!!
Αλίντα Κανάκη
Τα
κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου,
με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή
άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
http://www.zodia-astrologia-taro.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου