Υλικά:
250 γρ. μαργαρίνη
150-200 γρ. (1 φλυτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
μισό φλιτζανάκι καφέ κονιάκ
100 γρ. Κακάο
250 γρ. Μπισκότα πτι-μπερ
100 γρ. καρύδια η φιστίκι Αιγίνης (προαιρετικά)
150-200 γρ. (1 φλυτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
μισό φλιτζανάκι καφέ κονιάκ
100 γρ. Κακάο
250 γρ. Μπισκότα πτι-μπερ
100 γρ. καρύδια η φιστίκι Αιγίνης (προαιρετικά)
Φόρμα αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί
Εκτέλεση:
Σε κατσαρολάκι λιώνετε τη μαργαρίνη,αποσύρετε από τη φωτιά την κατσαρόλα. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε την άχνη ζάχαρη, το κακάο το κονιάκ και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά. Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια η το φιστίκι Αιγίνης και ανακατεύετε καλά.Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και μόλις σταθεροποιηθεί το απλώνετε σε αλουμινόχαρτο ή σε αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγεται σε σχήμα κορμού η το τοποθετείτε σε φόρμα για να πάρει ομοιόμορφο σχήμα. Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
Όταν παγώσει το πασπαλίζετε αν θέλετε,από πάνω με ψιλοκομμένο μπισκότο, φιστίκι Αιγίνης, καρύδια η ινδοκάρυδο. Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.
Καλή
όρεξη !!!!!
Αλίντα
Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ.
ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του
παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή
σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου