Σε τηγάνι σοτάρουμε 10 γρ. βούτυρο με 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κεσεδάκι 500 γρ. μανιτάρια κομμένα
σε φέτες, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 1 κούπα
(240.γρ) κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε
εστραγκόν και ρεντουΐρουμε μέχρι να δέσει η
κρέμα. Τέλος προσθέτουμε λεπτά φύλλα παρμεζάνας και φρέσκο εστραγκόν ή
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αυθεντική συνταγή με Γαλλική πινελιά. Σερβίρετε με ξύσμα λεμονιού πάνω από πράσινη σαλάτα ή ζεστή σε πιάτα με γαρνιτούρες σωτέ λαχανικών κουνουπίδι, καρότα, πατάτες φούρνου, ζυμαρικά, ρύζι, φιλέτο κοτόπουλο, σνίτσελ, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λευκό κρασί με κονιάκ για πιάτα με μοσχάρι ή γαλοπούλα.
Από
την βιβλιογραφία της Αλίντα Κανάκη : Μυστικά
Γαστρονομίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου