Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Πως θα χάσει κιλά το κάθε ζώδιο; Από την Αλίντα Κανάκη !


 

Εφάρμοσε τις συμβουλές για δίαιτα και άσκηση που δίνονται παρακάτω σύμφωνα με το ζώδιό σου και χάσε γρήγορα και εύκολά κιλά !

 

Κριός:

Είσαι από τα ζώδια που τους αρέσει πολύ το φαγητό! Για να χάσεις κιλά πρέπει να προτιμήσεις τα λευκά κρέατα, όπως τα πουλερικά, συνοδευμένα από λαχανικά. Αύξησε την κατανάλωση λαχανικών όπως το μαρούλι, το σπανάκι, τα καρότα, τα μήλα και το λεμόνι. Αυτό θα ενισχύσει τη ζωτικότητά σου και θα μειώσει τις ημερήσιες θερμίδες.

 

Ταύρος:

Απολαμβάνεις το φαγητό με όλες τις αισθήσεις σου. Δεν μπορείς να πεις όχι σε οποιοδήποτε πιάτο βρεθεί μπροστά σου! Για να χάσεις κιλά πρέπει να περιορίσεις τα γλυκά. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με βραστά παντζάρια, τα αγγούρια, το σπανάκι, την κολοκύθα και το κουνουπίδι. Επίσης αύξησε την κατανάλωση τροφών με ιώδιο, όπως τα ψάρια και τα θαλασσινά. Με αυτό τον τρόπο θα δεις αισθητά αποτελέσματα.

 

Δίδυμοι:

Δεν μπορείς να τρως φαγητά που έχεις ξανά φάει! Θέλεις ποικιλία στις γεύσεις και στα αρώματα των πιάτων! Για να χάσεις τα περιττά κιλά δεν χρειάζεσαι εξαντλητικές και ακραίες δίαιτες. Μία ισορροπημένη διατροφή θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα γυμναστικής!

 

Καρκίνος:

Δεν είχες ποτέ ιδιαίτερα κακή σχέση με τα κιλά σου. Πάντα προσέχεις και διατηρείς την διατροφή σου. Για να προσέξεις ακόμα περισσότερο μπορείς να προσθέσεις περισσότερα ψάρια, που δίνουν τον οργανισμό σου το απαραίτητο ιώδιο. Επίσης εμπλούτισε τη διατροφή σου με λαχανικά και φρούτα, που συχνά τα… παραγκωνίζεις για χάρη μιας μακαρονάδας. Για τα κόκαλα και τα δόντια σου, θα σε βοηθήσει το φθοριούχο ασβέστιο που υπάρχει στα γαλακτοκομικά, τον κρόκο αυγού και τα όσπρια.

 

Λέων:

Σου αρέσει το καλό φαγητό! Και γι’ αυτό το ρίχνεις πολλές φορές έξω! Για να διώξεις τα περιττά κιλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά λιπαρά και τα γλυκά. Άρχισε να τρως πιο απλά φαγητά. Αύξησε τη βιταμίνη C, που μπορείς να την παίρνεις από τα εσπεριδοειδή, τις τομάτες, τα μπρόκολα, τις πιπεριές, τις φράουλες. Επίσης μπορείς να εντάξεις στη διατροφή σου αμύγδαλα, σύκα, μύρτιλλα, μαρούλι, μήλα.

 

Παρθένος:

Σου αρέσει να μαγειρεύεις εσύ καθημερινά φαγητά! Μερικές φορές το παρακάνεις με τις λιπαρές τροφές! Για να χάσεις μερικά κιλά πρέπει να μαγειρεύεις πιο υγιεινά! Πρόσθεσε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σου. Απέφυγε τα βαριά γεύματα, ιδίως το βράδυ, και μάσα καλά, τρώγοντας σε ήρεμο κλίμα.

Ζυγός:

Σου αρέσει πολύ το γρήγορο φαγητό! Για να αποφύγεις τις πολύωρες ασκήσεις στο γυμναστήριο προσπάθησε να αποφύγεις τα γλυκά και τη ζάχαρη! Να τρως περισσότερα λαχανικά, μαρούλι, καρότα, αγγούρια!

Σκορπιός:

Δεν σταματάς να τσιμπάς από δεξιά και αριστερά! Για να χάσεις τα κιλά από τα τσιμπολογήματα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα στη διατροφή σου! Απέφυγε τα φαγητά με πολλά λίπη και τα τηγανιτά! 

Τοξότης :

Δεν σου αρέσουν οι περιορισμοί στη διατροφή σου γι’ αυτό πολλές φορές έχεις παραπανίσια κιλά! Σταμάτα το γρήγορο φαγητό και ετοίμασε κάτι από το σπίτι σου. Πρόσθεσε πολλές σαλάτες στη διατροφή σου και περιόρισε τη ζάχαρη και τα γλυκά!

Αιγόκερως:

Γενικότερα δεν έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου! Σε περίπτωση που έχεις πάρει μερικά κιλάκια περιόρισε το βραδινό σου γεύμα. Μπορείς να το αντικαταστήσεις με γιαούρτι ή τοστ από ψωμί ολικής. Μαζί με τη γυμναστική θα δεις σύντομα τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Υδροχόος:

Σου αρέσουν πολύ τα γλυκά! Σε τακτά χρονικά διαστήματα έχεις παραπάνω κιλά! Για να τα χάσεις αντικατέστησε τα γλυκά με φρούτα! Να τρως πολλές σαλάτες και να πίνεις άφθονο νερό!

Ιχθύες:

Είσαι από τους λάτρεις του φαγητού και έχεις τάσεις να παίρνεις πολύ συχνά πολλά κιλά. Για να τα χάσεις τήρησε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής! Πολλές σαλάτες, σούπες, λαχανικά, και χυμοί θα σε βοηθήσουν!

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου