Υλικά
450
γρ. φιλέτο μπακαλιάρο
200
γρ.τριμμένη φρυγανιά
1
κουτ.γλ. αλάτι
200
γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Φρεσκοκομμένο πιπέρι, μπαχάρι
3
αυγά
1
κουταλιά σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα ψαριού σε ροδέλες και τα τυλίγουμε σε
αλεύρι. Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τα πιπέρια και το αλάτι.
Ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με την παρμεζάνα. Βουτάμε τα κομμάτια ψαριού
στο αυγό και τα πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά. Τοποθετούμε τα φιλέτα σε
λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 230 ° C για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, μαγιονέζα και ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αλίντα
Κανάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου