Η πιο νόστιμη αρωματική σάλτσα με βελούδινη υφή για ψητά
ψάρια είναι το λαδολέμονο μουστάρδας.
Υλικά
:
1 λεμόνι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
ξερό θυμάρι ή ρίγανη (προαιρετικά )
Εκτέλεση
:
Χτυπάμε με μιξεράκι ή σε ένα βάζο όλα τα υλικά για το
λαδολέμονο εκτός από τα μυρωδικά τα οποία προσθέτουμε στο τέλος .
Αλίντα
Κανάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου