Πικάντική σως γιαουρτιού ιδανική για κοτόπουλο κρέας, σαλάτες
και θαλασσινά . Μια απλή συνταγή σάλτσας για να συνοδεύσει τα πιάτα σας και να
δώσει έξτρα γεύση και επιπλέον νοστιμιά !
Υλικά
¼ φλ στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ κουταλάκι σούπας λεμόνι
½ κουταλάκι σούπας ξύδι
αλάτι
Παρασκευή :
Σε ένα μικρό μπολ
ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν καλά, προσθέτουμε έξτρα αλάτι ξύδι
ή λεμόνι ανάλογα με την οξύτητα και την ένταση που θέλουμε να δώσουμε,
συνοδεύουμε με την υπέροχη σάλτσα τα πιάτα μας για έξτρα γεύση.
Αλίντα Κανάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου