Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Σως γιαουρτιού με μουστάρδα και μέλι ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Πικάντική σως γιαουρτιού ιδανική για κοτόπουλο κρέας, σαλάτες και θαλασσινά . Μια απλή συνταγή σάλτσας για να συνοδεύσει τα πιάτα σας και να δώσει έξτρα γεύση και επιπλέον νοστιμιά !

Υλικά

¼ φλ στραγγιστό γιαούρτι

2 κουταλιές της σούπας μέλι

2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

½ κουταλάκι σούπας λεμόνι

½ κουταλάκι σούπας ξύδι

αλάτι

Παρασκευή :

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν καλά, προσθέτουμε έξτρα αλάτι ξύδι ή λεμόνι ανάλογα με την οξύτητα και την ένταση που θέλουμε να δώσουμε, συνοδεύουμε με την υπέροχη σάλτσα τα πιάτα μας για έξτρα γεύση.

Αλίντα Κανάκη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου